Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (78)

 1. Ik ben een achterkleinkind van Johannes Toebak.Zijn vader was Wouter Anthonie Toebak en Jozina Braat.
  Graag zou ik meer te weten willen komen over hun daar ik bezig ben een boek te schrijven omtrent mijn voor ouders en nakomelingen betreft de familie Toebak van Bergen.

  Ik ben dus een kleindochter van de dochter Antoinette Toebak en Wilhelmina Doorenbos

 2. Beste Cor,
  Wat een geweldige documentatie en ben dit d.m.v. het zoeken naar familieleden van: Kooijmans, Brandt, Ansems en Den Rooijen tegengekomen. Heb heel wat gevonden en ben genegen om aanvullende informatie die ik kan delen aan u ter beschikking te stellen.
  Wat een geweldig product en mijn herinneringen aan ome Dirk en tante Cor den Rooijen en zijn zoon Jan en 2 dochters komen helemaal terug. Bedankt hiervoor

 3. beste Cor, wanneer ik weer een poging waag om dichter bij mijn oorsprong ( van moederskant HEIJL ) te komen, kom ik op jouw mooie site uit.Vele Heijl(en) kwamen in de 18 en 19e eeuw uit Hooge en Lage Zwaluwe, zoals mijn oudste bekende voorvader Coenraad ( Johannes ) Heijl. Volgens jouw aantekening geboren in Nieuwe Tonge in 1739. Echter, in het DTB Nieuwe Tonge is daarvoor geen enkele aanwijzing te vinden. In het huwelijksregister van de Grote Kerk van Breda staat op 3 augustus 1755, zijn huwelijk met Maria Elisabeth Tomasse, vermeld : Jongeman uit Elversberg/Hessenland.
  Met vriendelijke groet,
  Johan ( Johannes Koenraad ) van den Berg

 4. Goedemiddag Cor,

  Ik vind het een mooie site van de Vosjes!,
  En ik hoor graag je antwoord over:
  Anton Vos gehuwd met Adriana Sulkers,
  Alvast bedankt voor je hulp.
  Met vriendelijke groet,
  Jannet Groenenboom-Stooker.

 5. Vanmiddag ben ik dankzij uw website weer een stapje verder gekomen. Graag wil ik wat meer over mijn familie Vermeulen lezen en ik ben nu gevorderd tot Stoffel (Aertszn) Vermeulen uit 1647, die kennelijk in Zwaluwe vertoefde. Ik vond via internet ook een verwijzing naar een notariële akte, maar ik heb nu de uitdaging om ‘meneer Aert’, de vader van Stoffel, te vinden.

 6. Wat is het leuk om deze site te bekijken, mijn moeder heette met haar meisjesnaam ook Vos, erg interessant.

 7. Hallo Cor.

  Ik ben de oudste kleinzoon van Sientje Vos, getrouwd met Adriaan Arie Bras. Opa (Jan Vos) en Opoe Vos (Adrana van der Steenhoven) heb ik nog gekend en ben er regelmatig op bezoek geweest. Vroeger kwamen we ook regelmatig op bezoek bij tanten Mien en ome Piet op de Zwaluw. Dus om kort te zijn, ik ben Addie van Kees van Sientje zoals dat op de Zwaluw genoemd wordt. Mijn echte opa Vos is dus Kornelis Vos, de eerst man van Opoe. Volgens jou mooie site zou hij overleden dan wel begraven zijn geweest in Amsterdam, volgens wat ik weet van mijn tante ging zij weleens met oma (Sientje) naar het graf van Kornelis in Oud Kralingen in Rotterdam. Dit is dus de overlevering. Ik kan van beide beweringen geen bewijslast vinden en ben dus erg benieuwd naar jou bevindingen van Kornelis Vos. Het is overigens een mooie site waar ik toch weer wat antwoorden van mijn voorvaderen op gevonden heb.

  Met vriendelijke groet
  Addie Bras

 8. Ik was op zoek naar Mathilda Gerardina Maria Johanna van Dijk. Op uw pagina vond ik haar. Ik zou graag eenbevestiging hebben dat het om een en dezelfde persoon gaat en zocht naar haar ouders: die stonden er helaas niet bij.
  Veel succes met uw verdere onderzoek!

 9. Hoi Cor,

  We hebben al uitgebreid e-mail contact gehad.
  Mooie website!!
  Jullie doen ook goede dingen in de heemkundige werkkring.
  Ben ook erg geïnteresseerd in jullie Zwaluwse namen tentoonstelling in 2017.

  vriendelijke groet,
  Wim

 10. Goedendag,

  Ik kwam op uw site bij ht zoeken naar de gegevens van Maria Pichel (Maria Pieterse). Deze Maria is een voorouder van mijn echtgenote. Is ht mogelijk dat u mij de bronnen geeft van haar gegevens en van haar ouders. Dit, omdat andere internetbronnen andere informatie over haar geven.
  Alleen haar huwelijk vind ik terug bij BHIC.
  Dank voor moeite,
  Groet, H.J. Meerdinkveldboom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *