GASTENBOEKUw gastenboek is 58 keer getekend. U ziet pagina 1 van 6.pagina  1  2  3  4  5  6 
  Johan van den Berg - uit Utrecht 24-03-2018
beste Cor, wanneer ik weer een poging waag om dichter bij mijn oorsprong ( van moederskant HEIJL ) te komen, kom ik op jouw mooie site uit.Vele Heijl(en) kwamen in de 18 en 19e eeuw uit Hooge en Lage Zwaluwe, zoals mijn oudste bekende voorvader Coenraad ( Johannes ) Heijl. Volgens jouw aantekening geboren in Nieuwe Tonge in 1739. Echter, in het DTB Nieuwe Tonge is daarvoor geen enkele aanwijzing te vinden. In het huwelijksregister van de Grote Kerk van Breda staat op 3 augustus 1755, zijn huwelijk met Maria Elisabeth Tomasse, vermeld : Jongeman uit Elversberg/Hessenland.
Met vriendelijke groet,
Johan ( Johannes Koenraad ) van den Berg

  Jannet - uit Capelle aan den ijssel 07-08-2017

Goedemiddag Cor,

Ik vind het een mooie site van de Vosjes!,
En ik hoor graag je antwoord over:
Anton Vos gehuwd met Adriana Sulkers,
Alvast bedankt voor je hulp.
Met vriendelijke groet,
Jannet Groenenboom-Stooker.

  Leendert van de Merbel 05-06-2017
Vanmiddag ben ik dankzij uw website weer een stapje verder gekomen. Graag wil ik wat meer over mijn familie Vermeulen lezen en ik ben nu gevorderd tot Stoffel (Aertszn) Vermeulen uit 1647, die kennelijk in Zwaluwe vertoefde. Ik vond via internet ook een verwijzing naar een notariële akte, maar ik heb nu de uitdaging om 'meneer Aert', de vader van Stoffel, te vinden.

  Rensa Tempelaar - uit Hooge Zwaluwe 27-05-2017
Wat is het leuk om deze site te bekijken, mijn moeder heette met haar meisjesnaam ook Vos, erg interessant.

  A.A. Bras - uit Bolsward 06-04-2017
Hallo Cor.

Ik ben de oudste kleinzoon van Sientje Vos, getrouwd met Adriaan Arie Bras. Opa (Jan Vos) en Opoe Vos (Adrana van der Steenhoven) heb ik nog gekend en ben er regelmatig op bezoek geweest. Vroeger kwamen we ook regelmatig op bezoek bij tanten Mien en ome Piet op de Zwaluw. Dus om kort te zijn, ik ben Addie van Kees van Sientje zoals dat op de Zwaluw genoemd wordt. Mijn echte opa Vos is dus Kornelis Vos, de eerst man van Opoe. Volgens jou mooie site zou hij overleden dan wel begraven zijn geweest in Amsterdam, volgens wat ik weet van mijn tante ging zij weleens met oma (Sientje) naar het graf van Kornelis in Oud Kralingen in Rotterdam. Dit is dus de overlevering. Ik kan van beide beweringen geen bewijslast vinden en ben dus erg benieuwd naar jou bevindingen van Kornelis Vos. Het is overigens een mooie site waar ik toch weer wat antwoorden van mijn voorvaderen op gevonden heb.

Met vriendelijke groet
Addie Bras

  Jan van den Bergf - uit Delft 31-12-2016
Ik was op zoek naar Mathilda Gerardina Maria Johanna van Dijk. Op uw pagina vond ik haar. Ik zou graag eenbevestiging hebben dat het om een en dezelfde persoon gaat en zocht naar haar ouders: die stonden er helaas niet bij.
Veel succes met uw verdere onderzoek!

  Wim den Engelsen - uit Apeldoorn 18-11-2016
Hoi Cor,

We hebben al uitgebreid e-mail contact gehad.
Mooie website!!
Jullie doen ook goede dingen in de heemkundige werkkring.
Ben ook erg geïnteresseerd in jullie Zwaluwse namen tentoonstelling in 2017.

vriendelijke groet,
Wim

  Henk Meerdinkveldboom - uit Bunnik 25-12-2015
Goedendag,

Ik kwam op uw site bij ht zoeken naar de gegevens van Maria Pichel (Maria Pieterse). Deze Maria is een voorouder van mijn echtgenote. Is ht mogelijk dat u mij de bronnen geeft van haar gegevens en van haar ouders. Dit, omdat andere internetbronnen andere informatie over haar geven.
Alleen haar huwelijk vind ik terug bij BHIC.
Dank voor moeite,
Groet, H.J. Meerdinkveldboom

  Ferdinand Heeremans - uit 't Harde 13-05-2015
Beste,
De naam van mijn vermoedelijke grootvader vond ik in het militieregister. En via deze stamboom bij mijn vader gekopieerd uit dit register:

Naar ouders, broers en zussen


Johannes Heeremans
(Johannes Hendricus Antonius Bartolomeus)
* 25-02-1914 (Den Haag)
overleden 00-00-1975 (Keulen (Duitsland)) beroep meubelmaker.

Misschien een aanvulling zijn zijn kinderen:

Ondergetekende:
Ferdinand Antonius Daniël Heeremans geboren 9-4-1940 te Den Haag.
Mijn halfzus Roswitha geboren in Keulen, ca 1942 wonende in Zuid-Afrika.

Volgens Roswitha zou mijn/haar vader Jood geweest zijn. Daarvan kan ik niets terugvinden, zou ook niet weten hoe. De naam van mijn grootmoeder zou volgens het militieregister Geertruida, Gerardina Maria Impink.

Respect voor dit omvangrijke werk!
Met vriendelijke groet,
Fer Heeremans

  joke kok - uit waddinxveen 21-02-2015
Hallo,

Ik kwam een van mijn oudste voorvaders tegen van "de Beer/Beijer'. Dank dat ik wat informatie kon overnemen. Zo weet ik toch weer iets meer.

 volgende pagina » 

Teken het gastenboek